Kamer en suite

MARIA PHILIPPENS

Hoe te leven met het onvoorstelbare, met datgene waarover je niet kunt praten? Alleen, in een oud statig huis aan de rand van de stad, verwerkt Caro het overlijden van haar vrouw, rechter Jacqueline. Een dood die de journaliste blijft achtervolgen. Student Nick, oud-officier van justitie Joachim Stillen en vluchtelinge Fariha doorbreken haar isolement. Ook zij leven met verborgen waarheden. Terwijl Caro langzaam haar evenwicht hervindt, dreigt het verleden haar alsnog in te halen.

Kamer en suite is een roman over actuele thema’s, stelt vragen over schuld en onschuld en verhaalt over de kracht van vergeving.

De nieuwe roman van Maria Philippens (1952) is er een van grote klasse: meeslepend, spannend, gevoelig, mooi van taal en vol diepgang.
*****Bazarow

Lees hier een recensie van Bazarow

Maria Philippens slaagt erin, mede dankzij een vlotte, puntige schrijfstijl, om de aandacht van de lezer vast te houden tot en met de laatste bladzijde!
****dagblad De Limburger

“Op geraffineerde wijze schrijft Maria Philippens over verlies en hoe een geheim een nieuwe start belemmert. Als lezer trek je hard aan de deur om die verborgen kamer te ontsluiten.”
Gert-Jan van den Bemd, auteur van Branco & Julia

Paperback

Tweede druk januari 2024

232 pagina’s

ISBN 978 90 830 96162

€22,99